ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Persoanele ce călătoresc prin Aeroport sunt îndemnate să se prezinte cu cel puțin trei ore până la zbor

13:37 | 25.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Persoanele ce călătoresc prin Aeroportul Internațional Chișinău sunt îndemnate să se prezinte cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate pentru a reuși să parcurgă toate procedurile necesare înainte de călătorie, transmite MOLDPRES.

Solicitarea a fost făcută de Poliția de Frontieră în contextul trecerii Aeroportului Chișinău la programul de vară, care este unul aglomerat. Astfel, sosirea cu trei ore până la zborul planificat va permite evitarea întârzierilor și formarea cozilor.

De asemenea, autoritatea a anunțat că procedurile de control și înregistrare a pasagerilor au fost revizuite pentru a asigura o securitate sporită, ceea ce poate duce la anumite întârzieri.

img24003039

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!