ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut întîlniri cu Ambasadorii Georgiei şi Italiei

16:20 | 27.04.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Victor Osipov s-a întîlnit astăzi cu Ambasadorul Georgiei, Merab Antadze şi cu Ambasadorul Italiei, Enrico Nunziata. Discuțiile s-au axat pe situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean şi pe consolidarea relaţiilor bilaterale, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Ambasadorii au remarcat dinamica pozitivă a dialogului dintre Chişinău şi Tiraspol şi au exprimat încrederea că interacţiunea activă va produce rezultate pozitive. În context, ambii ambasadori şi-au manifestat disponibilitatea de a susţine şi în continuare aspiraţiile pro-europene ale Republicii Moldova şi procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Victor Osipov a mulţumit ambasadorilor pentru interesul manifestat faţă de procesul de reglementare a conflictului transnistrean şi faţă de dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu Republica Moldova.

(Editor M. Jantovan)

img15002732

img15002732

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!