ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul Atlantic va oferi consultanță și expertiză R. Moldova în mai multe domenii

13:04 | 12.05.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 mai /MOLDPRES/. Vicepremierul Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut astăzi o întrevedere cu o delegație a Consiliului Atlantic, condusă de vicepreședintele organizației, Damon Wilson, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Oficialii au apreciat înalt cooperarea dintre R. Moldova și Consiliul Atlantic, în special organizarea evenimentelor și dezbaterilor despre țara noastră, ceea ce a contribuit la promovarea intereselor și a imaginii R. Moldova pe arena internațională. 

Șefa diplomației de la Chișinău a salutat cooperarea cu Statele Unite în cadrul Dialogului Strategic RM-SUA și a pledat pentru intensificarea comerțului bilateral și a cooperării în domeniile energetic și de securitate. 

La rîndul lor, oficialii americani au asigurat autoritățile de la Chișinău de întregul sprijin pentru continuarea reformelor și au exprimat disponibilitatea de a oferi consultanță și expertiză în mai multe domenii, în special în atragerea investițiilor străine și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

(Editor M. Jantovan)

img15003112

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!