ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a obținut două medalii la Olimpiada Internațională de Ecologie

15:20 | 08.06.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii de bronz la Olimpiada Internaţională de Ecologie – INESPO 2015 desfășurată în Amsterdam (Olanda). Despre aceasta a anunțat astăzi Ministerul Educației, informează MOLDPRES. 

Potrivit ministerului, lotul R. Moldova a fost reprezentat de doi elevi din clasa a XI-a de la Liceul Teoretic cu Profil Real „M. Marinciuc” din mun. Chișinău. 

Olimpiada s-a desfășurat în perioada 31 mai-5 iunie. La competiţie s-au înscris 2080 de concurenţi, iar la etapa finală au participat 300 de elevi din 47 de țări.   

În luna mai curent Republica Moldova a obținut două medalii la Olimpiada Internațională de Chimie și patru la cea Balcanică de Matematică. 

(Reporter C. Russu, editor M. Jantovan)

img15003847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!