ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atacantul moldovean Nicolae Milinceanu a semnat pentru Petrolul Ploiești

16:43 | 23.06.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Atacantul moldovean Nicolae Milinceanu a semnat un contract pe un termen de doi ani cu echipa română Petrolul Ploiești, a anunțat site-ul prosport.ro, relatează MOLDPRES.

Jucătorul a fost legitimat în ultimul timp la echipa Academia Chișinău, evoluînd pentru aceasta în opt meciuri. Anterior s-a aflat la formația Rapid București la care, însă, a jucat un singur meci în sezonul trecut.

Cea mai bună prestație din carieră a avut-o la Veris Chișinău la care a jucat 25 de meciuri și a marcat patru goluri. El a adunat 17 partide la selecționata Moldovei Under-21 pentru care a înscris șase goluri.

Luna curentă a debutat la echipa națională în meciul amical cu reprezentativa Luxemburgului. A evoluat și în partida următoare cu echipa Liechtensteinului din preliminariile Campionatului European, servind o pasă de gol din care coechipierul Gheorghe Boghiu a marcat.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15004267

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!