ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost abolit regimul de vize pentru cetăţenii Albaniei, Macedoniei şi Muntenegrului

16:58 | 31.07.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, astăzi, 31 iulie, în Monitorul Oficial a fost publicată legea potrivit căreia cetăţenii Albaniei, Macedoniei şi Muntenegrului sînt scutiţi de obligativitatea deţinerii unei vize la traversarea frontierei de stat a Republicii Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Astfel, cetăţenii celor trei ţări se pot afla pe teritoriul R. Moldova pentru o perioadă de 90 zile în decurs a 6 luni de la data primei intrări.

MAEIE atenţionează că normele de călătorie şi cele privind valabilitatea documentelor sînt similare rigorilor de călătorie în statele din spaţiul european.

(Editor M. Jantovan)

img15005128

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!