ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot a coborît pe locul 99 în topul mondial

17:49 | 23.09.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a coborît pe locul 99 în clasamentul mondial la individual, relatează MOLDPRES. 

Poziţia ocupată este cu şase trepte mai joasă decît cea pe care a fost plasat săptămîna trecută. La proba dublu el a urcat două locuri şi se situează pe treapta cu numărul 81. 

Cele mai înalte locuri deţinute în clasament anul curent de jucătorul moldovean au fost 85 la simplu şi 80 la dublu. 

Radu Albot a fost admis, în premieră, anul curent pe tabloul principal al turneului de Mare Slam US Open, graţie rezultatelor bune înregistrate, fiind calificat în finalele de la patru turnee - Poznan, Calcutta, Moscova și Praga. 

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. El a cîștigat în cariera sa 16 turnee la individual și 15 la dublu. În acest an a promovat, în premieră, în top-100 mondial. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15006310

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!