ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

APSM a făcut publică lista nominalizărilor la titlurile de cei mai buni sportivi și antrenori

14:46 | 04.12.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a dat publicității lista pretendenților la titlurile ”Cel mai bun sportiv al anului”, ”Cel mai bun antrenor în 2014”, ”Cea mai bună echipă” și ”Cel mai bun tînăr performer”, informează MOLDPRES.

La prima secțiune au fost incluși circa 20 de performeri. Șanse bune de a fi desemnați la categoria ”Cel mai bun sportiv al anului” au sportivii Aaron Cook, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de taekwondo, și Serghei Tarnovschi, premiant la Mondialele de canotaj.

La secțiunea antrenori, figurează Alexandru Chirpicenco, antrenorul lotul național de kaiac-canoe, Liuc Cook, antrenorul lui Aaron Cook, și Ruslan Bodișteanu, timonierul-șef al selecționatei Moldovei la lupte libere.

La secțiunea ”Tinere talente” șanse de a învinge au Alexandra Emilianov, campioană mondială de junioare la aruncarea greutății, Serghei Tarnovschi, campion mondial de tineret la canotaj, și Alexei Sancov, posesor a trei medalii de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

În lista echipelor pretendente la titlul suprem figurează naționala de haltere a Moldovei, FC Milsami Orhei, campioana Moldovei la fotbal, și naționala de rugbi a Moldovei.

Festivitatea ”Gala laureaților” va ave loc pe 14 decembrie la un hotel din Chișinău.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img15008471

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!