ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comitetul de organizare "Eurovision Moldova" a decis să omită prima etapă a preselecţiei naţionale

10:44 | 11.12.2015 Categorie: Cultură

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Comitetul de organizare a etapei naţionale pentru “Eurovision 2016” a decis să omită audierea internă a pieselor, întrucît la preselecţie s-au înscris mai puţin de 50 de participanţi. Audierea internă a pieselor era programată pentru 10 decembrie, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al comitetului de organizare, la preselecţie s-au înscris 45 de interpreţi şi formaţii cu 47 de piese. Următoarea etapă, audiţiile live a pieselor, se va desfăşura la 19 decembrie, în studioul nr. 2 al postului public de televiziune “Moldova 1”.

Finala naţională pentru “Eurovision 2016” va avea loc la Chişinău la 27 februarie.

Cea de-a 61-a ediţie a Concursului Internaţional de Muzică “Eurovision Song Contest” va avea loc la Stockholm, Suedia, între 10 şi 14 mai 2016. Republica Moldova participă la acest concurs din anul 2005.  

(Reporter D. Moraru, editor L. Alcază)

img15008686

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!