ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Cahul a început instalarea indicatoarelor de străzi

12:32 | 15.12.2015 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Primăria oraşului Cahul a început ieri instalarea indicatoarelor cu denumirea străzilor localităţii. Lucrările  fac parte dintr-un proiect al administraţiei publice locale care se va desfăşura în cîteva etape, informează MOLDPRES.

În prima etapă urmează a fi instalate 40 de indicatoare care vor marca intersecţiile, străzile principale şi intrările în oraş. Activitatea va continua în anul viitor, cînd vor fi confecţionate semne şi pentru celelalte  străzi din localitate.

Potrivit  primarului de Cahul,  Nicolae Dandiş, sistemul de semnalizare rutieră  demult necesita o intervenţie a administraţiei locale. “Iniţial vom pune indicatoare la cele mai aglomerate intersecţii,  pe traseele naţionale, după care vom marca cele mai importante străzi. În 2016 urmează să instalăm plăcuţe cu denumirea străzilor şi pe imobile”, a menţionat edilul.

În context, Nicolae Dandiş a subliniat că are încredere în cahuleni că aceştia vor susţine iniţiativa primăriei şi vor  păstra noile indicatoare.  “Un sistem de semnalizare bine pus la punct este un beneficiu,  în primul rînd, pentru  toate serviciile de urgenţă şi  respectiv  pentru orăşenii care le folosesc”, a relevat  primarul de Cahul.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)     

img15008784

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!