ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Norvegia va sprijini în continuare R. Moldova în promovarea reformelor şi modernizarea țării

16:35 | 26.02.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene a primit-o, astăzi, pe ambasadoarea Regatului Norvegiei în Republica Moldova cu sediul la Bucureşti, Tove Bruvik Westberg, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cadrul întrevederii a fost menţionată dinamica pozitivă a relaţiilor bilaterale moldo-norvegiene, fiind exprimată încrederea că acestea vor cunoaşte o dezvoltare ascendentă şi pe viitor. În acest context, ministrul Andrei Galbur a mulţumit Guvernului Norvegiei pentru asistenţa acordată ţării noastre în promovarea reformelor structurale şi implementarea unor proiecte sociale, în particular, cele realizate prin intermediul Misiunii norvegiene de experţi pentru promovarea supremaţiei legii în Moldova (NORLAM), precum şi cele vizînd buna guvernare, consolidarea capacităţilor instituţionale şi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.   

La rîndul său, diplomatul norvegian a reiterat disponibilitatea ţării sale de a sprijini în continuare Republica Moldova în eforturile sale de promovare a reformelor şi modernizare a ţării.

(Editor M. Jantovan) 

img16001651

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!