ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Nicolae Timofti a primit scrisorile de acreditare a trei ambasadori

17:20 | 28.04.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit astăzi scrisorile de acreditare a trei Ambasadori, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției. 

Aceștia sînt: Zdeněk Krejčí, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Cehiei în Republica Moldova, cu reşedinţa la Chişinău; 

Peter Martin Tesch, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Australiei, cu reședința la Moscova; 

Aleksandar Dragičević, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Bosnia și Herțegovina în Republica Moldova, cu reședința la Budapesta. 

În cursul întrevederilor, au fost abordate subiecte privind relațiile bilaterale, cooperarea în cadrul organizațiilor internaționale și posibilitățile de susținere a parcursului european al Republicii Moldova.

(Editor M. Jantovan) 

img16003440

img16003440

img16003440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!