ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa PGU Tiraspol a cucerit Cupa Moldovei la handbal masculin

17:06 | 29.04.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Echipa PGU Tiraspol a devenit astăzi posesoare a Cupei Moldovei la handbal masculin, relatează MOLDPRES.

Asta după ce, la complexul de sporturi Alexia din capitală, a învins-o cu scorul 30-28 pe campioana națională en-titre Olimpus-85 Chișinău. ”A fost o luptă acerbă. Ne-am bătut pentru a intra în posesia trofeului pînă la fluierul final. Sîntem satisfăcuți”, a declarat la conferința de presă de la finele întîlnirii antrenorul echipei tiraspolene, Alexei Covalciuc.

”Nu ne-am restabilit suficient forțele după obținerea titlului de campioană. Am fost, în special, în prima repriză prea relaxați. Oricum, chiar dacă am pierdut, acest sezon sportiv este unul reușit pentru echipa noastă”, a declarat directorul clubului Olimpus-85, Alexei Pervancic.

Ambele echipe au obținut dreptul să concureze în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16003469

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!