ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de fotbal a MAEIE a cîştigat cupa UE-Parteneriatul Estic 2016

16:22 | 30.05.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) a cîştigat cupa UE-Parteneriatul Estic 2016, care a avut loc la 28 mai, la Chişinău. Evenimentul a fost organizat de Delegaţia UE în Moldova în cadrul proiectului „Orăşelul European”, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În total, cupa UE-Parteneriatul Estic 2016 a adunat 12 echipe reprezentante ale ambasadelor diferitor state membre UE acreditate în Republica Moldova, precum şi cele ale unor ţări din Parteneriatul Estic. 

Cupa a fost cîştigată de echipa Ministerului Afacerilor Externe şi Integrare Europeană din Republica Moldova, pe locul doi şi trei s-au clasat echipa Ambasadei României şi, respectiv, echipa Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii. 

(Editor L. Alcază)

img16004300

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!