ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova are un nou director general

17:27 | 22.06.2016 Categorie: Politică

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri l-a numit astăzi pe Radu Bezniuc în funcția de director general al Autorității Aviației Civile, informează MOLDPRES.

”Am mai spus că este foarte important să facem ordine și disciplină în acest domeniu. Nu vreau să mai planeze nici o suspiciune asupra instituției, deci domnul Bezniuc are o sarcină foarte importantă”, a declarat prim-ministrul Pavel Filip.

În calitatea de director general adjunct al Autorității Aeronautice Civile, Radu Bezniuc a fost responsabil pentru aspectele ce țin de transpunerea în cadrul normativ al Republicii Moldova a normelor și standardelor UE și internaționale în domeniul aviației civile. Bezniuc a participat direct la procesul de negociere a Acordului privind Spațiul Aerian Comun dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova.

Săptămîna trecută, Guvernul l-a demis din funcția de director general al Autorităţii Aeronautice Civile a Republicii Moldova pe Mircea Maleca, inclusiv sub suspiciunea de un posibil conflict de interese în cazul unei companii aeriene.

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

img16005014

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!