ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Marea Britanie va avea un nou ambasador în R. Moldova

12:12 | 10.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul agreat al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova Lucy Rebecca Joyce, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Viceministrul Darii i-a urat succes ambasadorului Lucy Joyce în exercitarea mandatului şi a asigurat-o de sprijinul deplin al părţii moldoveneşti.

În cadrul întrevederii, a fost exprimat interesul comun pentru consolidarea dialogului politic bilateral şi impulsionarea relaţiilor comercial-economice dintre cele două ţări. Oficialul moldovean a menţionat importanţa susţinerii acordate de către Marea Britanie în procesul transformărilor democratice, economice şi sociale în Republica Moldova. În particular, el a mulţumit pentru asistenţa acordată ţării noastre prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare al Guvernului britanic.

La rîndul său, ambasadorul Lucy Joyce l-a asigurat pe oficialul moldovean de disponibilitatea autorităţilor de la Londra de a susţine în continuare procesul de reforme în care ţara noastră s-a angajat plenar.

(Editor A. Răileanu)

img16008035

img16008035

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!