ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La ediția din anul curent a memorialului de rugbi ”Vladimir Blizniuc” vor participa opt echipe

15:20 | 20.10.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. La ediția din anul curent a memorialului de rugbi ”Vladimir Blizniuc” vor participa opt echipe, a declarat astăzi într-o conferință de presă unul dintre organizatorii turneului, Vasile Bolea, relatează MOLDPRES.

Două dintre acestea vor reprezenta orașul Kiev (Ucraina), iar una – Suceava (România). Patru loturi vor fi din Chișinău, iar unul – din Tiraspol.

Competiția se va desfășura la complexul de sporturi al Universității Tehnice din Moldova. ”Va fi un turneu interesant, rezervat echipelor de seniori. Competiția este consacrată antrenorului Vladimir Blizniuc, care este considerat unul dintre fondatorii rugbiului moldovenesc. A fost un tehnician valoros, motiv pentru care și este organizat acest turneu. Evident, urmărim și scopul popularizării, dezvoltării în continuare a rugbiului în Republica Moldova”, a mai adăugat Vasile Bolea.

Turneul se va desfășura pe 22 octombrie cu începere de la ora 10.00. Actuala ediție este a 17-ea.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu) 

img16008304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!