ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon a votat „pentru viitorul R. Moldova”

09:59 | 13.11.2016 Categorie:

Chişinău, 13 nov. /MOLDPRES/. Candidatul la funcţia de şef al statului din partea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, şi-a exercitat astăzi dreptul de vot pentru alegerea preşedintelui ţării. Liderul PSRM a venit la secția de votare însoțit de familie și a declarat că a votat „pentru viitorul R. Moldova”, informează MOLDPRES.

Liderul PSRM a menţionat că astăzi este o zi istorică pentru R. Moldova. „Am votat pentru viitorul ţării. Sînt ferm convins că R. Moldova poate deveni o ţară integră, independentă şi suverană. Am votat astăzi pentru o Moldovă prosperă, unde copiii noştri vor avea un viitor frumos, iar părinţii, pensionarii să simtă că statul are nevoie de ei şi le poate asigura o viaţă decentă", a specificat Igor Dodon.

În R. Moldova se desfăşoară azi turul doi al alegerilor prezidențiale directe. Cetăţenii vor putea alege între candidaţii care au acumulat cele mai multe voturi în primul tur de scrutin - preşedintele PSRM, Igor Dodon, şi liderul PAS, Maia Sandu.

Primele date preliminare privind rezultatele scrutinului vor fi prezentate în jurul orei 22.00.

img16009041

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!