ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Turciei va efectua o vizită oficială în Republica Moldova

08:09 | 04.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 mai /MOLDPRES/. Prim-ministrul Republicii Turcia, Binali Yildirim, va întreprinde, în perioada 5 – 6 mai, o vizită oficială în țara noastră. Oficialul turc vine în Republica Moldova la invitația Premierului Pavel Filip, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol  a Guvernului.

Programul vizitei include întrevederi cu conducerea R. Moldova, participarea la inaugurarea complexului Ambasadei Republicii Turcia la Chișinău, la Forumul oamenilor de afaceri și vizita la Institutul Mamei și Copilului.

De asemenea, Premierii Republicii Moldova și Republicii Turcia vor merge la Comrat, unde vor avea o întrevedere cu Bașcanul UTA Găgăuzia, vor participa la cel de-al 4-lea Congres al găgăuzilor din întreaga lume, la ceremonia de aşezare a primei pietre de temelie a unui hotel ecologic și vor vizita Universitatea de Stat din Comrat. 

img17003319

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!