ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atentat la Manchester: Poliția anunță arestarea unui bărbat de 44 de ani

11:10 | 27.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 27 mai /MOLDPRES/.Un individ în vîrstă de 44 de ani a fost arestat vineri seară la sud de Manchester în legătură cu atentatul de luni, a informat poliția locală, potrivit AFP, scrie AGERPRES, citată de MOLDPRES.

"În această seară, am arestat un bărbat de 44 de ani în regiunea Rusholme", a făcut cunoscut poliția într-un comunicat, precizînd că pînă în prezent au fost reținuți "nouă indivizi".

În total au fost arestate în acest caz 11 persoane, dar două — un băiat de 16 ani și o femeie de 34 de ani — au fost ulterior puse în libertate.

Atentatul sinucigaș comis luni seară de teroristul kamikaze Salman Adebila Manchester Arena s-a soldat cu 22 de morți și 116 răniți.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!