ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor beneficia de locuințe de serviciu

17:03 | 26.07.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Angajații Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne vor beneficia de locuințe de serviciu, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului. 

Obiectivele, cerinţele şi condiţiile parteneriatului public-privat pentru construirea unui complex locativ şi a unei săli de sport pe terenul proprietate publică a statului, cu suprafaţa de 0,47 hectare, au fost aprobate astăzi printr-o hotărîre de Guvern.

Potrivit proiectului, asigurarea tinerilor şi a familiilor tinere din rîndul angajaţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă cu spaţii locative urmărește îmbunătăţirea condiţiilor de trai, creşterea calităţii vieţii şi a gradului de ocupare a forţei de muncă în cadrul subdiviziunii.

În momentul iniţierii procedurii de proiectare a construcţiei, aproximativ 500 de familii ale angajaților Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nu dispuneau de spaţiu locativ, dintre care 80% sînt familii nou formate. 

img17005793

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!