ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff și-a consolidat poziția în clasament

09:32 | 23.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 oct. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol și-a consolidat poziția de lider al campionatului național după victoria categorică (4-0) din etapa a 14-ea repurtată ieri în meciul din deplasare cu Dinamo-Auto Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Vitalie Damașcan a marcat două goluri (2,68). Câte o reușită și-au înscris la activ Balima (53) și Badibanga (87, din lovitură de la 11 metri).

Sheriff conduce în clasament cu 38 de puncte acumulate – la o diferență de 7 puncte de ocupanta locului doi, Milsami Orhei. Elevii lui Veaceslav Rusnac au cedat cu 0-1 în meciul desfășurat la Hâncești în compania echipei Petrocub din localitate. Unicul gol al meciului l-a înscris Paireli în minutul 53, care a intrat în posesia balonului atacând în cădere prin alunecare, în careul advers, s-a ridicat imediat de pe gazon și a expediat un șut imparabil cu stângul.

Victoria obținută a menținut-o pe Petrocub pe locul patru în clasament cu 18 puncte acumulate, dar rezultatele care vor fi consemnate în ultimele patru meciuri din campionat pun în pericol poziția sa. Zaria Bălți totalizează 17 puncte, iar Zimbru Chișinău și Sfântul Gheorghe Suruceni au adunat câte 15 puncte. Speranța Nisporeni are 13 puncte. Încheie clasamentul Spicul Chișcăreni și Dinamo-Auto, care au la activ câte 12 puncte.

În celelalte partide ale etapei a 14-ea au fost înregistrate următoarele rezultate: Spicul – Sfântul Gheorghe 1-1, Dacia – Zaria 1-1, Zimbru – Speranța 2-1. Meciurile următoarei etape sunt programate pentru 28 și 29 octombrie.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17008254

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!