ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a luat act de demisia deputatului PDM Nicolae Dudoglo

15:06 | 03.05.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Parlamentul a luat act de demisia deputatului Partidului Democrat /PDM/, Nicolae Dudoglo, şi a declarat vacant un fotoliu de deputat, comunică MOLDPRES.

Dudoglo a depus la 2 mai curent o cerere în Legislativ, prin care a anunţat că demisionează din funcţia de deputat, dar şi din funcţia de președinte al organizației regionale a PDM din autonomia găgăuză.

La finele săptămânii trecute, Partidul Democrat din Moldova a emis un comunicat de presă în care i-a solicitat lui Nicolae Dudoglo explicații privind implicarea acestuia într-o asociație obștească din UTA Găgăuzia, ”Noua Găgăuzie”, devenită în realitate o mișcare cu obiective politice.

În acelaşi comunicat, conducerea PDM i-a solicitat fostului legislator democrat să aleagă între statutul de membru al PDM și cel de fondator al organizației obștești.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img18003601

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!