ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 53 de mii de persoane au vizitat expoziția „Fabricat în Moldova”, ediția 2019

10:57 | 12.02.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Peste 53 de mii de persoane au vizitat ediția din acest an a expoziției „Fabricat în Moldova” la care și-au  prezentat produsele 450 de companii. Datele au fost făcute publice astăzi de președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Sergiu Harea, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Sergiu Harea, la ediția curentă au participat un număr record de vizitatori, cifra fiind cu circa trei mii de persoane mai mare decât anul trecut. La eveniment au fost semnate 60 de memorandumuri de înțelegere între producătorii autohtoni și companii care vor să procure produsele fabricate în țara noastră, cu 20 de contracte mai mult decât anul trecut.

La eveniment au participat și delegații din mai multe țări precum Belgia, China, Franța, Italia, Kârgâzstan, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Pakistan și România.

Vizitatorii au putut găsi la expoziție diverse produse autohtone, inclusiv alimente, băuturi, mobilă, textile și utilaje. La aceasta au fost prezentate 21 de standuri colective ale consiliilor raionale, UTA Găgăuzia și regiunii transnistrene, ultimul fiind creat în premieră. 

Cea de-a XVIII-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova” cu genericul „Acasă. Autentic. Autohton” s-a desfășurat în perioada 30 ianuarie - 3 februarie 2019 la Centrul „Moldexpo” din capitală.

img19001192

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!