ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de doi ani dispărut la Telenești a fost găsit la o distanță de 5 km de casă

09:51 | 24.08.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Un copil de 2 ani din satul Chiștelnița, raionul Telenești, a dispărut în seara zilei de sâmbătă, 23 august. După mai multe ore de căutări, polițiștii și localnicii au reușit să găsească fetița la o distanță de 5 km de casă, transmite MOLDPRES. 

Potrivit poliției, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, fetița a ieșit din ogradă și a plecat într-o direcție necunoscută.

Imediat după ce au fost sesizați, polițiștii din Telenești, în comun cu salvatori și ajutați de oameni din sat, au început căutările. Aceștia nu au dormit toată noaptea și au cutreierat câmpuri și livezi din preajma satului pentru a găsi copilul. 

Micuța a fost găsită de un paznic abia spre dimineață, în jurul orei 06.00. Aceasta se afla la o distanță de 5 km de casă, aproape de o livadă. Copila dormea la sol, vie și nevătămată. 

Oamenii legii atenționează maturii care au în grija lor copii să nu-i lase nesupravegheați.

img19006680

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!