ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Asistentul-adjunct al Secretarului de stat al SUA va sosi în vizită la Chișinău

17:35 | 04.12.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Președintele țării, Igor Dodon, a avut miercuri, 4 decembrie o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, oficialii au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea și consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, care în anul curent a înregistrat o dinamică bună, în pofida transformărilor politice din Republica Moldova.

Dereck J. Hogan l-a informat pe Igor Dodon despre faptul că în cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia. Agenda demnitarului va include întrevederi cu reprezentanții conducerii de vârf a Republicii Moldova.

img19009880

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!