ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 28 februarie 2020

16:17 | 27.02.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Legislativul invită la expoziția cu vânzare de mărțișoare executate de meșteri populari din țară ”Primăvara care ne unește”.

Orele 09.00-12.00, parter, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00.

***

Curtea de Conturi va audia Raportul auditului conformității procurării și vânzării energiei electrice de către „Energocom” SA, în perioada 2018 - 9 luni 2019.

Ora 10.00.

***

Comisia națională pentru consultări și negocieri colective se va întruni în ședință.

Ora 10.00, Casa Guvernului.

***

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică se va întruni în ședință.

Ora 10.00.

***

Agenția de Investiții va organiza a patra sesiune de informare din seria „Export Morning”, care va fi dedicată pieței din Germania.

Ora 09.00, sediul agenției, bd. Ștefan cel Mare, 134.

***

Va avea loc Adunarea Generală a Procurorilor.

Ora 10.00, sediul Procuraturii Generale.

***

Se va desfășura a doua ediție a „Fintech Moldova Conference 2020”, care va avea ca temă „Open Banking: de la reglementare la realitate”.

Ora 09.00, Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”.

 ***

Va avea loc cea de a VI-a ediție a Conferinței științifico-practice internaționale cu genericul „Contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea administrației publice”.

Ora 10.00, Academia de Administrare Publică, sala 301.  

***

Reprezentanții redacțiilor de ziare vor susține conferința de presă cu tema „Presa din Republica Moldova este în pericol și trebuie salvată!”.

Ora 10.00, Agenția IPN.

***

Centrul de Investigații Jurnalistice va organiza un club de presă la tema „Răspunsul statului la cazurile de tortură și rele tratamente”.

Ora 14.00, Parol Cafe, str. Vasile Alecsandri, 111.

***

Partidul Liberal Democrat din Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Situația privind alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești”.

Ora 12.00, Agenția IPN.

***

Organizația PAS Seniori a Partidului Acțiune și Solidaritate organizează un flashmob cu genericul: ,,Stați liniștiți, de coronavirus mor doar bătrânii".

Evenimentul va avea loc în fața Președinției, ora 10:00.

***

Filiala Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă” va desfășura spectacolul literar-muzical „Veselul și tristul Ion Creangă”.

Ora 10.00, Teatrul „Licurici”.

***

În cadrul Zilelor Creangă va avea loc Gala laureaților Festivalului şcolar „Ion Creangă cu neamuri” .

Ora 13.00, Liceul Teoretic „I. Creangă”. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!