ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de cetățeni a primit înalte distincții de stat

18:23 | 22.09.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinție, Igor Dodon, a înmânat astăzi înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decrete prezidențiale, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: lucrători medicali, persoane din domeniul asistenței sociale, antrenori sportivi, ingineri, veterani ai organelor procuraturii, reprezentanți ai industriei materialelor de construcție, precum și alte persoane care contribuie la dezvoltarea statului nostru.

Distincțiile au fost acordate în semn de apreciere pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, în domeniul asistenței sociale a populației, merite în dezvoltarea şi propagarea culturii fizice şi sportului, înalte calități profesionale și activitate intensă pe tărâm social.

Șeful statului a exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă și le-a dorit succese și performanțe în continuare.

img20007549

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!