ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Evoluțiile de pe agenda de integrare europeană a R. Moldova au fost discutate la întrevederea vicepremierului Cristina Gherasimov cu un oficial eston

07:57 | 20.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut ieri o întrevedere cu Gert Antsu, trimisul special al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei pentru Parteneriatul Estic și directorul Departamentului Ucraina, Republica Moldova și Caucazul de Sud, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare a Executivului, oficialii au discutat despre evoluțiile de pe agenda de integrare europeană și despre următorii pași pe care îi avem de întreprins în contextul deciziei istorice din luna decembrie 2023 a Consiliului European de a începe negocierile de aderare cu Republica Moldova.

„Suntem interesați să aprofundăm și mai mult buna noastră cooperare în domeniul integrării europene, iar în acest sens mizăm pe experiența și expertiza vastă a Estoniei”, a declarat viceprim-ministrul Cristina Gherasimov. Totodată, oficialul a reafirmat determinarea autorităților de a implementa reformele necesare pentru a avansa în procesul de integrare europeană.

img24001211

img24001211

img24001211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!