ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fermierii greci amenință că vor bloca un punct de control de la granița dintre Bulgaria și Grecia

17:16 | 20.02.2024 Categorie: Externe

Sofia, 20 feb. /MOLDPRES/. Fermierii greci au amenințat că vor închide un punct de control de la granița bulgaro-greacă, a declarat poliția de frontieră Bulgară, transmite BTA.

Centrul Comun de coordonare a frontierei la punctul de control Kapitan Andreevo a primit o notificare din partea autorităților de frontieră grecești că marți a fost organizat un protest al fermierilor pe teritoriul grec și că aceștia intenționează să blocheze punctul de control de frontieră Ormenio, adiacent punctului de control bulgar Kapian Petko Voivoda.

Nu a fost specificată ora de încheiere a protestului.

Marți, fermieri din toată Grecia au mers cu tractoare la Atena, unde s-au adunat pentru un protest național cerând sprijin financiar din partea Guvernului pe fondul creșterii costurilor pentru producătorii agricoli. 

Această știre este selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către MOLDPRES, conform acordului de colaborare dintre agenţii

img24001250

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!