ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Până la finele anului, Rezervația Cultural-Naturală "Orheiul Vechi" va fi reabilitată

09:30 | 21.02.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru preconizează pentru acest an finalizarea lucrărilor de reabilitare la Rezervația Cultural-Naturală "Orheiul Vechi", transmite MOLDPRES.

Pentru moment, aici se execută lucrări de montare a vitraliilor și lucrări de finisare a fațadei la blocul administrativ. Totodată, echipa de muncitori lucrează la montarea sistemului de ventilație, explică ADR Centru.

Potrivit administraţiei Rezervației, acest bloc va fi un Centru multifuncțional de conferințe, care va găzdui evenimente tematice importante.

Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru anul curent, conform sursei citate.

Această inițiativă este susținută de Guvernul Republicii Moldova prin alocarea financiară necesară din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

 

 

img24001258

img24001258

img24001258

img24001258

img24001258

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!