ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cirque du Soleil vine în premieră cu un program la Chișinău

14:22 | 11.03.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 11 mar. /MOLDPRES/. Pe Arena Chișinău, stelele Cirque du Soleil vor prezenta marți, 12 martie, la ora 19.00, un  program în premieră Hogwarts Holidays - o producție unică la limita teatrului fizic și a circului, a comediei și magiei, care combină arta circului și patinajul artistic într-un singur spectacol pe arena de gheață, informează MOLDPRES. 

Potrivit organizatorilor, spectacolul este o poveste completă, cu costume, decoruri și imagini unice, care vă vor permite să plonjați în universul magic al lui JK Rowling.  Totul începe chiar de la intrarea în foaierul teatrului. Prin Platforma 9¾, spectatorii vor face o călătorie de neuitat prin coridoarele Hogwarts, vor participa la un meci de Quidditch, apoi îl vor înfrunta împreună pe Lordul Întunecat și vor ajunge la balul de gală.

Artistii de circ impresionează prin acrobațiile care sfidează gravitația, combinate cu abilitățile unice de patinaj artistic. Iar efectele interactive, vizualizarea impresionantă și designul luminii fascinează fiecare privitor. HOGWARTS HOLIDAYS derulează povestea magică a Lumii lui Harry și a prietenilor săi și ne cufundă în lumea propriei imaginații. Spectacolul vă invită să părăsiți realitatea de zi cu zi și să plonjați în lumea fanteziei cu tehnici vizuale care vă vor tăia răsuflarea în acompaniamentul muzical original al stării de spirit de Anul Nou.

În aceeași zi, la 19, Teatrul Geneza Art va oferi publicului spectacolul ”Madame Bovary” de Gustave Flaubert în regia Danielei Burlaca. În distribuție: Emma Bovary - Daniela Burlaca, Charles Bovary - Boris Cremene, Rodolphe Boulanger - Nicu Țurcanu, Leon Dupuis - Cristian Perepeliuc/Mihai Bordian, Lheureux - Ștefan Bouroșu, Doamna Bovary mama - Radmila Popovici, Vicontele - Vasile Cauia, Evele - Ana-Sia Cărăuș, Irina Ciubaciuc, Alina Zmeu și Doina Toșca. 

 

img24001721

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!