ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe traseul Chișinău – Leușeni s-a format lapoviță

10:29 | 19.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. Polițiștii au atenționat astăzi șoferii că pe traseul Chișinău - Leușeni, km 50, s-a format lapoviță, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, conducătorii auto sunt îndemnați să evite frânările şi accelerările bruşte; să nu oprească sau staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea traficului rutier; să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule și să respecte limita de viteză.

Astăzi vremea se menține posomorâtă din cauza traversării teritoriului țării a unui front atmosferic. În acest context, meteorologii prognozează precipitații slabe, care vor cădea izolat sub formă de ploaie, iar în nordul țării sub forma de lapoviță.

img24001932

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!