ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 29 martie expiră termenul de înscriere la concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității”

13:55 | 22.03.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova anunță antreprenorii autohtoni că au mai rămas câteva zile până la încheierea termenului de aplicare la concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2023, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Președintelui CCI, Sergiu Harea, Concursul „Marca Comercială a Anului” a fost inițiat în anul 2003 și a devenit, pe parcursul celor XX de ediții, unul dintre cele mai eficiente platforme de promovare a mărcilor comerciale, de evidențiere a liderilor pe piața autohtonă. Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor”, care este la cea de a X-a ediție, are drept scop identificarea companiilor ce au implementat cu succes managementul calității și promovează abordările moderne ale calității.

„CCI, alături de partenerii săi, îndeamnă antreprenorii autohtoni să se înscrie la cele două concursuri importante. Premiile pe care le vor obține ulterior la Gala businessului moldovenesc, confirmă curajul, perseverența și dorința companiilor de a se afirma pe plan național și de a-și contura reușitele în domeniul promovării mărcilor comerciale și al managementului calității. Toți învingătorii edițiilor precedente sunt o dovadă clară a faptului că fiecare companie are nevoie de promovare și că toate acțiunile pe care le întreprind nu sunt în zadar, ci contribuie direct la dezvoltarea mediului de afaceri autohton. De aceea încurajăm companiile moldovenești să se înscrie la concursuri până pe data de 29 martie 2024”, a spus Sergiu Harea.

Premiul mare al concursului „Marca Comercială a Anului” este „Mercuriul de Aur”. Pentru obținerea acestuia, mărcile comerciale pot fi înregistrate la una sau mai multe nominalizări. Ediția anului trecut a concursului a înregistrat 110 mărci participante dintre care 106 au fost premiate. 

La concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor”, companiile vor concura pentru obținerea trofeului „Zeița calității”. La ediția din 2023, au fost 41 de participanți, dintre care 36 au fost desemnați laureați, fiind apreciați cu premiul mare, iar cinci au obținut diplome.

Câștigătorii celor două concursuri vor fi premiați în cadrul „Galei businessului moldovenesc”, care se va desfășura în vara acestui an.

img24002055

img24002055

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!