ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a transmis condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Moscova

10:23 | 23.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat astăzi un mesaj de condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Moscova. Șefa statului a declarat că printre victime nu sunt cetățeni moldoveni, informează MOLDPRES.

Oficialul a specificat că Republica Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor, a oamenilor nevinovați.

„Conform datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni. Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”, a spus Maia Sandu.

Presa internațională scrie că peste 60 de persoane, printre care 3 copii, au decedat, iar aproximativ 110 victime sunt spitalizate în urma atacului armat produs în seara zilei de ieri la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova, Rusia.

img24002073

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!