ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer

15:27 | 23.03.2024 Categorie: Externe

Londra, 23 mar. /MOLDPRES/. După săptămâni de zvonuri și speculații, Marea Britanie este șocată sâmbătă de dezvăluirea că prințesa Kate suferă de cancer, iar numeroase persoane salută curajul soției moștenitorului tronului, notează AFP, citat de Agerpres și MOLDPRES.

Familia regală britanică se află într-o situație fără precedent, având doi dintre cei mai importanți membri ai săi, regele și viitoarea regină, care luptă împotriva cancerului.

Declarațiile prințesei de Wales sunt subiectul principal al marilor titluri ale presei britanice, care o adoră pe Kate și o consideră un membru model al monarhiei.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a cărui luptă cu cancerul a fost anunțată la începutul lui februarie, s-a declarat „mândru de curajul” dovedit de Kate, care este soția fiului său William, moștenitorul tronului. Palatul Buckingham a indicat că „a rămas în contact strâns cu nora sa dragă în ultimele săptămâni”.

img24002079

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!