ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

UE oferă mai multe posibilități de dezvoltare copiilor din Cahul

13:14 | 25.03.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Copiii din municipiul Cahul se bucură de activități extracurriculare la Centrul educațional „Vibe Academy”, beneficiar al unui grant în valoare de circa 20 de mii de euro, oferit de Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES.

„Aici, copiii își pot pregăti temele pentru școală, beneficiază de masă de prânz și sunt instruiți în domenii precum robotică, design 3D, imprimare 3D, editare ilustrații etc.”, indică într-un comunicat de astăzi Delegaţia UE în Republica Moldova.

Cu resursele din acest grant, Vibe Academy și-a extins spectrul de activități și a oferit zece burse totale sau parțiale în cadrul cursului KUBO și Digital Painting pentru copiii din familii defavorizate sau numeroase.

„O altă activitate socială este instruirea și angajarea în câmpul muncii a studenților și a mamelor aflate în concediu de îngrijire a copilului”, rezumă sursa citată.

img24002111

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!