ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu secretarul general pentru Afaceri Europene din Guvernul francez

18:17 | 28.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Evoluțiile de pe agenda europeană a țării noastre au constituit subiectul-cheie al discuției pe care viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut-o cu Emmanuel Puisais-Jauvin, secretar general pentru Afaceri Europene din cadrul Guvernului francez, relatează MOLDPRES referire la Direcția comunicare a Guvernului.  

Oficialii au vorbit despre consolidarea Biroului pentru Integrare Europeană, următoarele etape pe care trebuie să le parcurgem în procesul de preaderare la Uniunea Europeană și modalitățile prin care putem fi susținuți pentru a menține ritmul înalt în realizarea criteriilor și angajamentelor asumate.

Viceprim-ministrul Gherasimov i-a mulțumit secretarului general Puisais-Jauvin pentru sprijinul consistent de care țara noastră beneficiază din partea autorităților franceze în realizarea aspirațiilor noastre europene, precum și în modernizarea Republicii Moldova.

img24002228

img24002228

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!