ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean va efectua o vizită de lucru în raionul Dubăsari

17:30 | 17.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 17 apr. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde mâine, 18 aprilie, o vizită de lucru în raionul Dubăsari. Șeful Guvernului urmează să aibă o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice locale și ai serviciilor desconcentrate, transmite MOLDPRES.

Premierul va vizita și localitatea Doroțcaia, acolo unde Guvernul a construit, prin intermediul programului „Satul European”, un teren sportiv multifuncțional pentru cei circa 3500 de locuitori. De asemenea, șeful Cabinetului de miniștri va discuta cu profesorii de la Liceul Teoretic Doroțcaia. 

Programul prim-ministrului Dorin Recean mai include o vizită la afacerea unui antreprenor din satul Coșnița și la Casa din deal „La Ion” din localitatea Pohrebea.

img24002819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!