ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Juniorii au vizitat INSP în cadrul unei campanii desfășurate de Academia „Ștefan cel Mare”

13:07 | 19.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Elevii clasei a VI-a a Liceului Teoretic „Waldorf” din capitală au vizitat Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP). Acţiunea este desfăşurată în contextul campaniei de informare şi promovare „Alege Sigur!”, informează MOLDPRES.

Vizita a fost organizată de Secţia pregătire profesională şi protecţie socială a Academiei „Ștefan cel Mare”, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei.

Juniorii au avut parte de o instruire la atelierul „Siguranța rutieră”, desfășurat de către angajaţii INSP. Cursul s-a axat pe: regulile de circulație, recomandările de protecție în calitate de pietoni, importanța scaunului auto și a centurii de siguranță.

„Evenimentul a avut drept scop promovarea imaginei sistemului afacerilor interne și sporirea accesului tinerelor generații în subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne”, a precizat Academia „Ștefan cel Mare”.

Acţiunea este desfăşurată în contextul campaniei de informare şi promovare „Alege Sigur!”, precum şi a cursului integrat de dezvoltare personală şi cognitiv-aplicativă „Itinerarul siguranţei”.

img24002878

img24002878

img24002878

img24002878

img24002878

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!