ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Mai mulți copaci din capitală au fost doborâți de vântul puternic

11:14 | 22.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Mai mulți copaci din capitală au fost doborâți ieri de vântul puternic. Informațiile au fost prezentate astăzi de administratorul interimar al Întreprinderii Municipale „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Tudor Gîrbu, la ședința operativă a serviciilor primăriei capitalei, informează MOLDPRES.

Serviciile municipale ale Primăriei Municipiului Chișinău au intervenit la înlăturarea crengilor și a copacilor căzuți pe drumuri, trotuare și în curțile blocurilor. Totodată, arbori au căzut și peste mai multe automobile și o gheretă.

„Muncitorii au intervenit pe străzile: Independenței, A. Mateevici, Academiei, N. Dimo, L. Deleanu, Alba Iulia, etc. Toate urmările intemperiei au fost lichidate. Prejudiciile exacte urmează a fi stabilite”, a spus Tudor Gîrbu.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04, sau să sune la numărul unic de urgență 112.

img24002923

img24002923

img24002923

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!