ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat ar fi extorcat 850 de euro pentru a mușamaliza un pretins caz de conducere a automobilului fără permis

13:51 | 22.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii anticorupție fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. Acesta ar fi cerut mită de la un alt bărbat pentru a-l ajuta să mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fără permis, informează MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), bănuitul ar fi extorcat 850 de euro de la denunțător pentru a-i transmite angajaților Direcţiei Patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică, ca aceștia să nu documenteze cazul contravenţional privind conducere a automobilului fără permis.

„În scopul acumulării materialului probator, au fost efectuate percheziții la domiciliul bănuitului, în urma cărora a fost ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală”, a precizat CNA.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate. Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate de Procuratura municipiului Bălți.

img24002932

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!