ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Inaugurarea unei săli moderne de conferinţe la Academia „Ştefan cel Mare”

17:09 | 22.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. La Academia „Ştefan cel Mare” din capitală a fost inaugurată o sală modernă de conferinţe. Renovarea spaţiului a avut loc cu sprijinul Asociaţiei WorldTeach, informează MOLDPRES.

La evenimentul de inaugurare au participat partenerii de dezvoltare: preşedintele Asociaţiei, Beniamin Lup, fondatorul CEO Uncaged, Kim Westfall, ex-ofiţer investigator, membru al Bordului Uncaged, Murang Pak şi psihoterapeutul Uncaged, Erika Pak.

„Procesul de renovare și modernizare a sălii de conferințe a fost realizat în conformitate cu un proiect tehnic, care a întrunit aspectele esențiale pentru a aduce spațiul la standardele de rigoare. Acest proiect a fost conceput pentru a asigura calitatea lucrărilor executate, funcționalitate optimă, siguranță și un design atractiv”, a precizat Academia „Ştefan cel Mare”.

Partenerul de dezvoltare și-a asumat integral toate cheltuielile. Acestea au inclus costurile pentru lucrările de renovare, actualizarea sistemelor tehnice, achiziționarea de echipamente și mobilier modern.

În urma evenimentului de inaugurare a sălii de conferințe, oaspeţii au participat la o lecţie publică cu studenţii anului III ai Facultăţii drept, administraţie, ordine şi securitate publică, cu tematica „Practici  pozitive de investigare a traficului de fiinţe umane şi asistenţă victimelor acestui fenomen”.

img24002944

img24002944

img24002944

img24002944

img24002944

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!