ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Cinci echipe de pompieri au intervenit la un incendiu produs într-un bloc de locuit din capitală

13:57 | 23.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Cinci echipe de pompieri au intervenit în această după amiază la un incendiu produs într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:34. Potrivit primelor informații, acoperișul unui bloc de locuit cu 18 etaje a fost cuprins de flăcări.

La fața locului au fost îndreptate cinci echipe de salvatori și pompieri, care ajunși au stabilit că incendiul a cuprins o cameră auxiliară de pe acoperișul clădirii. Arderea a fost localizată la ora 12:58 și lichidată complet la ora 13:15. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

img24002970

img24002970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!