ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un depozit de droguri a fost descoperit de oamenii legii în capitală

09:55 | 24.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Un depozit de droguri a fost descoperit de oamenii legii în sectorul Botanica. În depozit erau droguri de peste 4.500.000 lei. Un suspect a fost reținut, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, suspectul a fost reținut în timp ce plasa droguri în Chișinău, aduse prin contrabandă din Ucraina.

Au urmat percheziții în mai multe locații, de unde au fost ridicate droguri de tip MDMA, mefedronă, ecstasy, hașiș și marijuana. Pe piața neagră, drogurile indisponibilizate cu rol de probă în dosarul penal ar fi estimate la circa 4.500.000 lei.

După reținerea suspectului, au avut loc percheziții la un apartament din același sector al capitalei, care era folosit pe post de depozit al drogurilor, precum și la domiciliul bănuitului, pe o stradă apropiată, dar și în automobilul acestuia. Potrivit legii, după pronunțarea sentinței judecătorești, acestea sunt supuse nimicirii, prin ardere.

img24002987

img24002987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!