ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secția înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto Criuleni va fi reamplasată în Centrul multifuncțional local

13:17 | 24.04.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) a anunţat astăzi că, începând cu 29 aprilie 2024, Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto Criuleni va fi reamplasată în Centrul multifuncțional Criuleni, transmite MOLDPRES.

„Respectiv, serviciile de înmatriculare a vehiculelor și calificare a conducătorilor auto din raionul Criuleni (inclusiv și pentru beneficiarii din stânga Nistrului) vor fi prestate în cadrul Centrului multifuncțional Criuleni”, explică ASP.

Conform ASP, pentru anii 2022 și 2023, numărul de servicii de examinare prestate în cadrul locației din Criuleni este cel mai mic, comparativ cu cele 11 locații ale Direcţiei de examinare a conducătorilor auto ale Agenţiei, având un trend descrescător.

img24003006

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!