ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea PAS are un nou deputat

13:13 | 25.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Grigore Grădinaru este noul deputat al Fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate”. Acesta a participat la ședința plenară de astăzi, comunică MOLDPRES.

Grădinaru este licențiat în economie și are diplomă de master în audit și expertiză financiară. În prezent, acesta este administrator interimar al Întreprinderii de Stat „Direcția pentru exploatarea imobilelor”. De asemenea, Grigore Grădinaru a fost ales în funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Mandatul de deputat al lui Grigore Grădinaru a fost validat după ce Sergiu Lazarencu și-a dat demisia, urmare a numirii în funcția de ministru al Mediului.

img24003036

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!