ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAI va primi carburanţi şi plapume pentru a putea interveni în cazul intemperiilor

12:02 | 30.12.2014 Categorie: Societate

Chişinău, 30 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne va primi carburanţi şi plapume pentru a putea interveni în cazul situaţiilor de risc survenite în contextul condiţiilor meteo nefavorabile. Decizia a fost luată astăzi de Guvern, informează MOLDPRES.

Astfel, din fondul de rezerve materiale vor fi alocate peste 15 mii de litri de benzină, 10 mii de litri de motorină şi 50 de plapume, necesare asigurării activităţii poliţiei şi Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale în condiţii meteorologice nefavorabile. Viceministrul în exerciţiu al Afacerilor Interne Sergiu Diaconu  a declarat că valoarea totală a acestor bunuri constituie 408 mii de lei.

Tot astăzi Guvernul a decis alocarea a peste 82 de mii de lei pentru procurarea cadourilor care vor fi oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor ce învaţă în şcolile cu predare în limba română din regiunea transnistreană. 

img14002401

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!