ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a fost învinsă de lotul Suediei

12:19 | 28.03.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Selecționata Moldovei la fotbal a fost învinsă ieri, la stadionul Zimbru, cu scorul 2-0 de reprezentativa Suediei într-un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Ambele goluri au fost marcate de Zlatan Ibrahimovic (46, 84 din penalti). Primul l-a înscris cu mult noroc după o degajare greșită a balonului de Ilie Cebanu. Al doilea l-a realizat din lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul croat Ivan Bebek în urma faultului comis în careul de pedeapsă de Vadim Bolohan.

”Am jucat relativ la egal prima repriză. Primul gol primit este o greșeală colectivă”, a opinat la conferința de presă de la finele întîlnirii Alexandru Kurteayn, antrenorul echipei naționale. ”Am pierdut pe propriile greșeli. Am cedat, însă, unei echipe foarte puternice. Urmează să muncim mai mult la antrenamente”, a spus Alexandru Epureanu, căpitanul echipei naționale.

Într-un alt meci din grupa preliminară G, echipa Austriei, liderul seriei cu 13 puncte adunate, a învins în deplasare cu scorul 5-0 reprezentativa Liechtensteinului. Partida dintre selecționatele Muntenegrului și Rusiei a fost întreruptă în minutul 67 din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazdei. Meciul a mai fost întrerupt și pe la mijlocul primei reprize timp de circa 20 de minute după ce portarul rus Akinfeev a fost lovit cu o fumigenă, fiind nevoit să abandoneze partida.

Lotul Moldovei, cu un punct acumulat, ocupă ultimul loc în clasamentul grupei. Următorul meci echipa națională îl va disputa în deplasare vara curentă cu reprezentativa Liechtensteinului.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img15002085

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!