ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nicolae Timofti va întreprinde o vizită de două zile în Letonia

17:15 | 19.05.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mai /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va întreprinde în perioada 21-22 mai o vizită de două zile la Riga, Letonia, unde va participa la cel de-al patrulea summit al Parteneriatului Estic, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

În cursul vizitei sale, șeful statului va avea întrevederi oficiale cu președintele Republicii Letonia, Andris Bērziņš, cu președintele Republicii Franceze, Francois Hollande, precum și cu alți oficiali europeni.

Din delegația Republicii Moldova, care va participa la summit-ul Parteneriatului Estic, fac parte secretarul general al Aparatului Președintelui Ion Păduraru, consilierul prezidențial pentru comunicare publică Vlad Țurcanu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Natalia Gherman, viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Daniela Cujbă și ambasadorul Republicii Moldova în Republica Letonia Alexei Crăcan.

(Editor A. Răileanu)

img15003332

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!